به گزارش خبرگزاری مهر، جلال مسعودی در جلسه شورای سلامت این شهرستان با بیان عملکرد 9 ماهه حوزه بهداشت و درمان گفت: با صرفه جویی های انجام شده امکانات رفاهی شامل تعدادی یخچال، کولر، تلویزیون و صندلی در کلینیک به بیمارستان شهرستان خریداری شده که موجب رضایتمندی بیماران و همراهان شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان حاجی آباد با اشاره به حضور متخصصان در بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) حاجی آباد تصریح کرد: در حال حاضر دو متخصص داخلی، جراح عمومی، زنان و زایمان، اطفال و بیهوشی در بیمارستان حاجی آباد مشغول به ارائه خدمات تخصصی و دوتخت ICU نیز به بیمارستان احاق شده است.
مسعودی از احداث پایگاه اورژانس بین جاده ای توسط خیران شهرستان حاجی آباد خبر داد و افزود: پایگاه اورژانس بین جاده ای شمیل توسط خیرین شهرستان حاجی آباد ساخته می شود.
وی با اشاره به راه اندازی کلینیک دندانپزشکی مرکز بهداشتی درمانی شهرستان حاجی آباد اظهارداشت: یک دستگاه یونیت دندانپزشکی نیز توسط خیریه کلینیک دندانپزشکی مرکز بهداشتی درمانی شهری اهدا شده و درآینده ای نزدیک با تامین اعتبار ساخت مرکز بهداشتی درمانی روستایی معدنوئیه آغاز می شود.


نظر شما